21 Ağustos 2008 Perşembe

The White Stripes live at Boston 2003

Tamam baştan kabul ediyorum, Meg'e olan zaafım Jack White'ı görmezden gelmeme neden oluyor bazen. Ama benim arkama da bu kadar güzel, sevimli, tatlı bi davulcu koy ben de ilah olurum kardeşim! Gerçi bir yandan da Raconteurs'la çatır çatır albüm yapıyor herif, biz ancak oturduğumuz yerden sallayalım!

Gerçekten son 10 yılın Matt Bellamy'yle birlikte en iyi müzisyeni Jack White. Yanlarına kimsenin adını yazmam, yazdırmam. Günümüzün Jimi Hendrix'leri bu adamlar ve üretmeye doymuyorlar gerçekten. Ağlak Radiohead, sıkıcı Coldplay albümlerinin yanında ışıl ışıl parıldıyorlar. (Bu aralar Radiohead ve Coldplay'e sallamak moda, ben eksik mi kalıcam!) Canlı performans olarak Muse kadar iyi olmasalar da yine de göz kamaştırıyor White Stripes ve buyrun 2003 turnesinden Boston performansları. Kulaklarınızın pası silinsin..

Setlist:
+ Black math
+ Death leaves and the dirty ground
+ Lets shake hands
+ I think i smell a rat
+ Jolene
+ Hardest button to button
+ Look me over closely
+ Apple blossom
+ You're pretty good looking
+ In the cold cold night
+ Death letter
+ Red bird
+ Fell in love with a girl
+ Don't blame me
+ Hotel yorba
+ Lord send me an angel
+ Ball and biscuit
+ Astro
+ Jack the ripper
+ Seven Nation Army

indir

edit: Bugün defalarca konseri dinlerken White Stripes aşkım feci kabardı. Biraz napıolar diye baktım ve aslında tek tek haber olabilecek şeyler gördüm;

Meg White'ın pornosu çıkmış! Çok saf görünüodu aslında gözüme ama gayet rocknroll bi insanmış kendisi. Gerçi olay duyulduktan sonra oldukça üzülmüş, turnelerine ara vermişler hatta ama olan olmuş işte. Bittin gözümde Meggy :)

Bir diğer haber John Anthony Gillis nam-ı diğer Jack White kardeşimizden. Jack White'ın Meg'le evlendikten sonra onun soyadını alıp ismini de değiştirdiğini öğrendim bugün, o da ayrı bir rocknroll vaka. Hadi soyadını aldın boşandıktan sonra bırak değil mi.. Neyse asıl haber bu değil tabii ki. Jack White, Alicia Keys'le birlikte yeni Bond filminin müziklerini yapıyormuş şu an. Gayet de iyi yürüdüğünü söylemiş işlerin, hadi bakalım gençler....

Hiç yorum yok: