27 Ağustos 2008 Çarşamba

Anathema - Hindsight

Türkiye'deki hayran kitlesi yurtdışına göre hatta kendi ülkelerine göre bile daha fazla olan gruplar var. Ha bence bu çok şık bir durum Türk dinleyicisi için. İngilizler hala Starsailor'ın kim olduğunu pek idrak edememiş durumda, JJ72'nun varlığına belki grup dağılınca vardılar ya da varmadılar, Muse'u Black Holes and Revelations albümüyle tanıyan bi millet gerçi bunlar, ne desek boş.

Anathema da bu gruplardan biri. Türkiye turnesi yapacak kadar sevdi adamlar bizi, kendi bir çok grubumuzdan, şarkıcımızdan fazla konser vermişlerdir belki şu ana kadar. Bu durumdan hayli memnunuz tabi, bir çok grubu Türkiye sınırlarında görememişken, kimileri tenezzül etmezken böyle adamların varlığı mutlu ediyor bizleri.

Neyse asıl konumuza geçelim, Anathema Hindsight adlı bir akustik albüm çıkardı. Beni çok mutlu eden bir şeydir, bildiğimiz şarkıların birinci kalitede akustik versiyonlarını sahiplerinden dinlemek. 9 akustiğin yanına bir de Unchained (Tales Of The Unexpected) adlı yeni bir şarkı yerleştirmişler. Tebrik ediyoruz, ayrıca haberimin olmasını sağladığı için punkreas'a bir selam çakıyorum, bir de akustik koyuyorum bu albümden.

Angelica acoustic indir.

Hiç yorum yok: