8 Ağustos 2008 Cuma

Snow Patrol albüm detaylarını açıkladı!


Gün geçmiyor ki sevdiğimiz gruplardan yeni albüm haberi almayalım. Belfast Telegraph gazetesine Snow Patrol davulcusu Jonny Quinn'in ağzından kaçırdığı bilgiler ışığında yeni albümlerinin adı One Hundred Million Suns olacakmış. Albümü İrlanda'daki Grouse Lodge Studios ve U2'nun da Achtung Baby'yi kaydettiği Berlin'deki stüdyoda kaydetmişler. Klişe bi' şekilde şu ana kadar yaptıkları en iyi albüm olduğunu açıklayan davulcu, diğer 4 albümlerinden farklı bir şeyler yaptıklarını eklemiş. En iyi ihtimalle Ekim'de de albüme sahip olabileceğimizi söylemiş Bay Quinn. Bu haberin duyulmasından sonra da Gary Lightbody arkadaşımız official siteden şöyle bir duyuru yapmış:

"Hello everyone

Well, in this world of instant coffee, news, messaging and everything else it was bound to happen.

In an interview with the Belfast Telegraph we let slip the working title of the album then said not to print it until we had finalised it with each other (and put it on this very site). Those words were not heeded and they printed it anyway.

We're sorry you didn't hear it from us first but the album is indeed called 'a hundred million suns'.

We will endeavour to make you guys the first to hear about everything else. It's becoming increasingly hard but we'll do our best.

Lots of apologetic love to you all. Gary.x "

Bu kadar Snow Patrol demişken bir de akustik performans linki vereyim de keyfimiz yerine gelsin.

Tracklist:

1. "Spitting Games"
2. "How to Be Dead"
3. "Grazed Knees"
4. "Chocolate"
5. "Run"

Hiç yorum yok: