20 Ağustos 2008 Çarşamba

Does It Offend You, Yeah? - Epic Last Song


Bu çocuklar hakkında yazmayı uzun süredir düşünüyordum aslında. İlk demolarından beri hararetle takip eden bir fanları olarak bir çok dergiden önce size ahanda geliyorlar demek isterdim, kısmet şimdiyeymiş. You Have No Idea What You're Getting Yourself Into daha önce yayınladıkları tüm şarkıların toplaması gibi olmuş aslında, sadece Se7en eksik, Epic Last Song fazla.

İngiliz dergilerinin, bloglarının next best thing'lere ne kadar gaz yaklaştığını biliyoruz tabii ki. Bazı yorumları çıkan grupların kendilerinin bile söyleyemeyeceği kadar uçuk ama bazıları gerçekten hakediyor. Does It Offend You, Yeah? de uçuk disko ritmlerini karıştırdığı sert rock riffleriyle şu anki şanlarına yakışıyor doğrusu. Alternatif Indie Disco diye karman çorman bişeyler uydurabilirim kıçımdan. Bir çok grubun da ilgisini çekmiş durumda gençler, Bloc Party'den Muse'a kadar takdir topluyorlar etraftan, tabi bu ilgi remix olarak geri dönüyor.

Kendilerine özgün soundlarıyla Simian Mobile Disco gibi alternatifleriyle günümüze ayrı bir hava katıyor bu cool çocuklar. Tavsiye ettim.

Hiç yorum yok: