20 Ağustos 2009 Perşembe

the incident


eylul ayi cildirdi.. 14 eylul the resistance sonrasi 21 eylulde porcupine tree'nin son albumu the incident'in cikis tarihi olarak belirlendi.. the resistance'i sindiremeden ustune the incident bizi zorlayabilir fazlasiyla..

myspace sayfalarinda preview yayinlamislar 7 dakikalik.. internet sitelerindende kesin cikis tarihini verdiler.. artik bize isin en tatsiz kismi beklemek kaliyor.. ha beklerken hayal kurmak yasakmi? tabii ki degil.. yeni album, yeni turne, yeni turkiye'ye gelme umutlari demek.. tool,placebo, 1 kereligine de olsa muse geldi artik bunlari canli izlemedigim her gun bir kayip niteliginde.. duyun sesimizi insafsizlar.. tamam sakinim..

7 dakikadan sonra hemen bir on-yorum yaparsak saniyorum porcupine tree ''sentimental'' havasinni bir kenara birakmis ve ''in absentia'' ruhunu katmis olabilir bu albume.. 7 dakikada sen neler yapmissin be demeyin.. sizde dinleyin.. bana oyle geldi.. album kapagida tam bir el classico..

1 yorum:

firat selcuk dedi ki...

in absentia degil de, deadwing olayı gibi olmus bu.. bildigin konsept album.. gerci 2. cd in absentia tadında ayrı ayrı takılıyor.. oldu bu album.. ilk indirilenin kalitesi kotu ama orjinal albumu edinince daha bir efsane olacak..