9 Ağustos 2009 Pazar

radiohead bişeyler yapıyor!


aylar sonra thom yorke yeni albüm öncesi işe girişerek , geçtiğimiz günlerde 111 yaşında ölen son ingiliz 1.dünya savaşı gazisi harry patch ile aynı isimi taşıyan tribute tadındaki single'la geri döndü .
radio4'da eski bir röpörtajını dinlediği harry patchten ve onun savaş hakkındaki düşünce ve konuşma üslubundan çok etkilenen thom yorke , genel tarzlarının biraz daha dışına çıkarak , yeni albümde de kullanıcağının sinyallerini verdiği , sadece telli çagılar kullanılan bir orkestrayla şarkıyı kaydetmiş ve şarkıya ilahi-msi bi tını katmış . şarkının kaydının bir manastırda yapıldığı da grup tarafından verilen bilgiler arasında .

şahsi yorumum thom yorke'un björkle düeti i've seen it all kadar intaara sürükleyici ve ve 5 dakikalığına yaptığınız işi bıraktırıcı bi güçte oluşu , dolayısıyla diyebilirim ki gud cab tom hay fayf .

şarkıyı itunes'da 1dolara satışa sunup bütün geliri ingiliz gazi ve şehit aileleri derneğine bağışlamaya karar verilmiş , yani korsanını her zamanki gibi 24 saat içinde silme şartıyla *HEA* çattır çattır indirebilirsiniz kehekeh

lö korsan dö la şanson

youtube'a girebilenler için videosu

4 yorum:

citizen_demented dedi ki...

son cümledeki "silme şarkı" değil, silme şartı galiba :D

berraque dedi ki...

ehi evet öyle olmalıydı :D

Bellamy. dedi ki...

24 saat şartını daha da katılaştırıyorum 3.5 saatte o şarkı silinecek bilgisayardan! görmüycem!

berraque dedi ki...

biraz panik haldeyim şu an