7 Ağustos 2009 Cuma

the gossip - çokacayip güzel çok da yeni çıkmamış ama eski de diyemiyceğimiz underrated albümleri, "music for men"


yazlıkta olmam sebebiyle uzun süredir güncel haberlerden ve bloglardan uzak kalmış olmam ve her yıl olduğu gibi yazlığın üzerimdeki en feci en lanet etkisi olan türk pop müziği dayatmasından biraz olsun uzaklaşabilmek ve eski halime kısmen de olsa dönebilmek için dedim ki bakalım yeni albümlere ne var ne yok ,
bir de ne göreyim !! gossip albümü çıkmış bile hem de tee haziranda..
huharca buldum repit linki bastım entıra obez bi amerikalının grand canyona yaptığı turistik bi gezi sırasında şans eseri mcdonald's bulmasının ardından yaşadığı şevki yaşar gibi . anlatabildim mi bilemiyorum ama o derece bi hırstı bu , çünkü 1 saat öncesinde arctic monkeys'in yeni albümünü indirmiştim , her ne kadar albüm ağustos sonu çıkıcak olsa da .. ve ilk dinleyişimde sıkıldığım bi albüm oldu , bu iyiye işaret değildi çünkü burda arctic monkeys'den bahsediyorduk dostum , onlar asla sıkıcı olmamalıydı , korktum sordum kendi kendime .. yoksa arctic monkeys de metric'e özenip 2009 büyük müzikal sıçış harekatına mı katılıcaktı?!?! ya da daha da kötüsü killers gibi şan şöhret yolunda şımarıp müziği 2. plana mı atıcaklardı ?!?
bu sorular kafamı karıştırırken dedim ki sakin olmalıyım 2. dinleyişe kadar beklemeliyim çünkü ilk dinleyiş her zaman güvenilir değildir . sanıyorum 1 aylık tatil beni olduğumdan daha da paranoyaklaştırmıştı ..
derken the gossip'in yeni albümü çıkageldi .. yağmurlu bir londra sabahında güneş gibi doğdu daha ziyade . music for men isimli bu albümü sizinle paylaşmadan edemedim .
ayrıca aylardır süren insanlar little boots'un tam olarak nesini seviyor da herkes bu kadar fan'ı merakım da tam gaz devam etmekte .

haydi öyleyse biraz indirelim ne dersiniz

iyi bayramlar diliyorum .

eksoekso , müğzikgörl

2 yorum:

fakeflakegirl dedi ki...

e o zaman bunun devamı gelsin. diğer albümlerde yayınlansın.
sevgi saygı bir demet...

berraque dedi ki...

sen iste gossipi size getiriyim beyb jhgas