17 Haziran 2009 Çarşamba

her derde deva , çingene ilacı gibi albüm , fanfarlo - reservoir


size fanfarloyu tanıtmaktan acayip mutluluk duyuyorum çünkü çook güzel bir işe imza atmış bu ingiliz gençler , reservoir isimli debut albümleriyle .
sigur ros'un da tvitırında önerdiği bu albümü fanfarlo.com adresinden 4 temmuza kadar 1$ 'a indirebilmek mümkün , yok ben illa itunes'dan alıcam , para vermeden duramıyorum kriz beni teğet geçti diyosanız bilemem .

the national ve interpol'ün prodüktörüyle çalışılmış , altyapısında mandolinden viyoline akordiyondan banjoya kadar çok çeşitli enstürmanlar kullanılmış ve sonuç , ilik gibi bir albüm , angelina jolie'nin evlat edinme obsesyonu kadar bagımlılık yaratıcı , aynı zamanda bedava , yan etkisiz xanax kafası .

ilk albümleri olmasına karşın 2006 ve 2008 yılları arasında çeşitli single'lar da çıkarmışlar , bana beirut'un biraz daha teknolojik ve uzun vadeli dinleyişlerde daha az bayan belki biraz daha az folk öğeleri taşıyan ama kesinlikle devotchka ve clap your hands say yeah benzetmesi yapılabilicek bi sound gibi geldi .

şarkı önerisinde bulunamıyorum çünkü nurtopu gibi hepsi birbirinden güzel , ama test sürüşü için fire escape isimli şarkılarının kliplerini izleyebilirsiniz dilerseniz .



tavsiyem albümü hemen edinmeniz .
çünkü little miss sunshine'ı sıcaklığında bir albüm ve little miss sunshine'ı hepimiz severiz .

----------------
Now playing: Fanfarlo - Luna
via FoxyTunes

1 yorum:

Bellamy. dedi ki...

nefis, leziz. arşive bi grup daha katmış olduk.