22 Şubat 2009 Pazar

Kötü Ev Sahibi

Öğrenci olmak zor iş. Şehir dışında hele de dalga geçtikleri gibi erkek öğrenci evinde yaşamak çok daha zor iş. Evet, ekşide de okuyabileceğiniz gibi öğrenci evi pis olur, icadı çok olur, tabi bir de geleni gideni çok olur. 6 yıldır öğrencilik hayatını ailesinden uzak geçiren biri olarak söyleyebilirim ki misafir playstationla gelmiyorsa çekilmez. Hele bir de iyi niyetinizi suistimal edip evi haftasonu kız arkadaşıyla otel olarak kullanan adam hiç çekilmez. Hele hele şehir dışından geldiyse, kız arkadaşıyla uzun süre görüşmediyse ve bütün haftasonu yapacakları işlere sizi de zorla götürüyorsa baygınlık getirir, işinizden gücünüzden alıkoyar.

Niyetim kimseyi afişe etmek değil, zaten anlatacağım adamı bu blogu okuyan kimse tanıyor değil. O yüzden rahat rahat içimi dökebilirim sevgili okuyucu sana. Düşün ki 2 kişi paylaştığın evde tek odan var, salon diye bir şey yok. Tek yatağın, bir de koltuğun var. Adam bir gün önce arıyor, eski hukuktan ve iyi niyetinizden geri çeviremiyorsunuz, iyi güzel. Cuma sabahı 6'da uyandırılmaktan pek hoşnut kalmasanız da misafirperver olmaya çalışıp sabahın köründe kendisinin ve kız arkadaşının bütün kaprislerini yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bu çocuklar uzun süredir görüşmemiştir diyerek de 3-4 saat yalnız bırakıyor, dışarda meşgale yaratıyorsunuz.

Biraz da iyi niyet meselesi aslında sonucu bağlayan. 3 gün boyunca herşeyin iyi geçmesi için elinizden geleni yapsanız da, yatağı da gözden çıkarıp birlikte 2-3 gün uyumaları için koltukta yatsanız da insanoğlu doyumsuzluğunu gösteriyor elbette. Ev sahibi arkadaşınız odada uyumaya çalışırken ve size seslerinizden rahatsızlığını hissettirirken gecenin bir köründe bütün iyi niyeti kötüye kullanıp sevişir miydiniz siz olsanız diye sormak isterim.

Diyeceğim odur ki 3 gündür salak gibi istemediğim yerlerde geziyorum, uyuyorum, yaşıyorum. Blogumu özledim, postları özledim. 5 sonraki post da 200. post olacakken Muse'dan kötü ev sahiplerine gelsin: Host. (Kötü misafirler Hoşt olarak da görebilirler eheh)

1 yorum:

serdark dedi ki...

uzun suredir gorusmemisler demissin, iyi niyet kotu niyet bilemem de bence sevisirler tabi ne yapicaklar. Ama arkadasin kutugun onde gidenidir, senin iyilik yaptiginin farkinda olmaz o da Onun sorunu.