27 Kasım 2008 Perşembe

Lüks Müzik, Lüks Yabancılar


İyi müzik duymak ister misiniz? O zaman takip edin.. Çünkü burada ustalık kokan işler dönüyor. Joy Division'ın çocukları 2008'de yeni bir kapı açıyor ve eminim ki bir çok insan bu kapıdan içeri girip şükranlarını sunacaklar. Neden mi bahsediyorum; Nottingham'ın yeni medar-ı iftarı Luxury Stranger'dan.

Simon York Luxury Stranger grubunun beyni olarak tanıyacağımız ilk isim. Gitarları çalıp vokali yapan bu yetenekli adamın müzik sahnesine ilk adımı değil Luxury Stranger. Daha önce 10CC, Mansun gibi gruplarda da çalan York aktörlük işine bile bulaşmış bir isim. Kendi müzik altyapısından bahsederken Post Punk gruplarının karanlığını taşıdığının altını çizen York alternative ve elektronik müzikle de haşır neşir olduğunu söylemiş.

Grubu dinlemeye başladığınız andan itibaren etkileyen bu harika vokalin yardımcıları Chris Ruscoe ve Owen Walton. Myspace'lerinde ve LastFm'lerinde bir albüm çıkarabilecek kadar materyal bulunduran grubun albümünü sabırsızlıkla bekliyorum ve size de tavsiye ediyorum. Tadımlık olarak da Precious For Evermore şarkılarını koyuyorum. Completion ve Dirt de ayrı favorilerim bu arada. LastFm ve Myspace'lerinde daha fazla şarkıyı bedava indirme şansını ayrıca bulabilirsiniz.

Luxury Stranger Myspace
Luxury Stranger LastFm
Precious For Evermore indir

Hiç yorum yok: