20 Ekim 2008 Pazartesi

Phonem by Miller 2008

Miller birayı pek sevmem. Bira demek 2-3 tane içince dünyayı mis gibi yapandır, kola içiyormuş gibi hissettiren değil. Onun için Miller'ı tercih ettiğim zamanlar genelde bütün gün oturup maç izleyeceğim zamanlardır. Üstüste 4 maç izleyecekseniz bir günde, her devre iki tane bile çaksanız sarhoş olamazsınız, maçın keyfini yaşarsınız.

Ama Miller hep böyle güzel gruplar getirecekse kırmızı Tuborg'umdan bi sürelik fedakarlık yapabilirim. İngilizlerin güzide rock gruplarından British Sea Power'ı, hem de Do You Like Rock Music? adlı güzel albümünü yeni yayınlamışken getirmek nefis bir iş. Norveçli internasyonel yıldız Annie'nin de pop severlere güzel dakikalar yaşatacağı kesin gibi, ülkemize dandik yarışma programlarına gelip konser vermeden giden Christina Aguilera'ya da ayrı bi selam çakalım buradan.

Benim için asıl yıldızsa Robots In Disguise olacak bu festivalde. Indie-pop, electroclash tarzının en önemli temsilcilerinden olan bu kızlar yaptıkları azgın müziği mükemmel sahne şovlarıyla desteklemekte. Prodüktör olarak (ayrıca Sue Denim'in de sevgilisi) Iamx olarak bilip taptığımız Chris Corner'la çalışan grup 5 Kasım'da Studio Live sahnesinde sevenlerini coşturacak. Ben de o azgın kalabalıkta yerimi almaya çalışacağım. Bir de track koyalım robot kızlardan, sonra coşalım.

Turn It Up - Robots In Disguise

2 yorum:

Adsız dedi ki...

E nasildi robots?

Bellamy. dedi ki...

öğrendiğim kadarıyla süpermiş, fotoğraflarına bakıp üzüldüm sadece :)