20 Aralık 2009 Pazar

Killing In The Name Of Rage!!

Her ne kadar konformist insanın teki olsam da düzen karşıtlığı yapmaya bayılırım. Heyecanlanmak, gaza gelmek, biraz olsun eğlenmek, bunu bazen toplumu rahatsız ederek yapmak insan olduğunu hatırlatıyor bünyeye. Daha dün 3 kişi yolda yürürken (ben arkadaydım) keşin biri 'Hey arkadaki çocuk' diye bağırdı, noluyo lan derken 'Bol bol seviş' diye haykırdı caddeye. Aptallaşmış ifademe bakarak bir daha 'Bol bol seviş tamam mı!' diye hönkürdü. Acaip mutlu oldum neyse ülkemde yaşamayı hatırlayan birileri de var, cahil de olsa, keş de olsa kibar bir şekilde afallatabiliyorlar. %47 bi yerimi yesin.

Türkler kadar koyun olarak güdülen bir toplum da İngilizler. Zaman zaman güzel hareketler yaparak piyasaları güden adamlara bir el hareketi çekiyorlar, insanın da hoşuna gidiyor. Bu ay içinde gaza gelen adalılar Rage Against The Machine'in Killing In The Name Of 45'liğine saldırdılar. Kulaktan kulağa yayıldı olay, Muse, Dioyy, Paloma Faith gibi ünlülerin de desteklemesine Tom Morello yanıtı çaktı: Yılbaşına kadar 1 numaraya yükselirsek zafer konseri vereceğiz, söz! dedi Twitter'ından.

Ve Killing In The Name Of bugün itibariyle İngiltere single listesinde 1 numara! Sıkıcı, bayat popstarlar, özellikle Gaga'lılar, sistem yalayıcıları, insanı makineleştirenler, koyunlaştıranlar: suck our balls!! We, Rage against the machine! Seneye de Queen'den Bohemian Rhapsody sırada!

http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8423340.stm


Hiç yorum yok: