21 Temmuz 2009 Salı

la roux


bende daha yeni tanisiyorum la roux ile.. bir kac arastirma yaptim daha yeni yeni parlayan bir grup.. aslinda tek bir kisi gibi gorunebilir ama solist kizimiz disinda birde arka plandaki kahraman bir abimiz var.. basarili kadinin arkasinda bir erkek var bu sefer.. la roux ingiliz cikisli ve elektronik muzik yapan bir grup.. solist elly jackson henuz 20 yasinda ve la roux'un diger gruplardan ayrilmasindaki en buyuk etken bana gore.. bunu az da olsa dinleyerek hemen farkettiriyor..

ilk cikislarini 4 sarkilik single ve self titled ile yapmislar ve dinledigim kadariyla 4 sarkida ilac niteliginde.. bu da farkedilmis olucakki la roux temmuz ayi basinda yine kendi adini tasiyan albumle ilk ciddi sinavina cikti.. albumu %100 dinleyemedim ama baslangic icin in for the kill ve bulletproof akilda kalici sarkilar.. albumde bir diger dikkatimi ceken ise sarkilarin birbirini tekrar niteliginde olmamasi..bir kac video izledikten sonrada elly jackson in sadece sesiyle degil, hareket ve mimikleriylede sira disi bir kisilik oldugunu goruyoruz.. diger yandan 20 yasinda oldugunu ogrenince ''aa gencmis'' tepkisini vermistim cogu insan gibi.. ama gelin gorun ki en fazla 17 gosteriyor bana gore..

kendi tarzinin hakkini verip birazda sira disilik katarak heyecan veren bir grup diyerek sonuca bagliyorum la roux u..

Track list

  1. In For The Kill
  2. Tigerlily
  3. Quicksand
  4. Bulletproof
  5. Colourless Colour
  6. Im Not Your Toy
  7. Cover My Eyes
  8. As If By Magic
  9. Fascination
  10. Reflections Are Protections
  11. Armour Love
  12. Growing Pains (UK Bonus Track)

7 yorum:

Bellamy. dedi ki...

albümün linkini sürekli gördüm ama bilmediğimden indirmedim. bakalım indirebilirim. hayırlı olsun bu arada :) dier yazarlardan da ataklar bekliyoruz bakalım..

Adsız dedi ki...

10 yıldır "laroux"u kendime nick olarak kullanan, bir kargo - yalnızlık mevsimi bağımlısı olarak şok içerisindeyim.

Bellamy. dedi ki...

yeni yazarlara açık olduğumuzu her fırsatta söylüyorum, bekleriz.

demiycem dedi ki...

bende tesekkur ediyorum..etiket olarak nasil bir anlayis icerisinde bulunacagima karar veremedim pastel zarlari sectim o konuda aydinlatilmaya ihtiyac duyabilirim..

pinksatellite dedi ki...

albümden quicksand favorim
ablanın sesi çok dinleyince kulak tırmalayabiliyo ama güzel yinede :D

Bellamy. dedi ki...

etiket işini sıkı tutuodum bi ara ama sonradan saldım. kendi nickinizi de etiketlerseniz yazılarınıza ulaşmak isteyenler için kolaylık olur.

fakeflakegirl dedi ki...

kendimce solist hanıma soulmate ilan ettiğim patrick wolf'u da buralarda görmeyi dileriz en kısa zamanda.