1 Temmuz 2009 Çarşamba

Bu ay ne dinleyelim?

Evin yolunun günlerce unutulabildiği şu günlerde müzikten kopamayanlar için bi liste yapayım dedim. Eski şeyleri tekrar tekrar döndürüyoruz tabi ama şöyle bi bakalım neler geliyur.

Moby'nin Wait For Me'si hakkında Berrak uzun uzadıya yazmıştı altta ki bu ayın en mühim albümü olarak gösterilen, aylardır beklenen bir albümdü bu. Moby gibi yaz adamının albümü şimdi dinlenmez de ne zaman dinlenir?

Rob Thomas'ın Cradlesong'u hakkında bişeyler karalamayı da ben planlıyorum şimdiden. Matchbox 20'nin yakışıklısı kendi yolunda ilerlerken 2009'a bir iz bırakıyor Temmuz başında.

Stellastarr* adlı güzide post rock grubumuzun yeni stüdyo albümü için 7 Temmuz'u beklemeniz gerekmiyor, biraz deşerseniz linkini bulursunuz. Albümün adı Civilized.

Grubuna isim koymakta sıkıntı çekmeyen Chris Daughtry'nin soyadıyla aynı adı taşıyan grubunun yeni albümü Leave This Town da yolda. It's Not Over gibi güzel mainstream Amerikan rock şarkılarından yenilerini bekliyoruz.

Metal dinleyicisi için önemli günlerden biri 14 Temmuz. Niçin derseniz, Judas Priest'ın A Touch Of Evil: Live adlı konser albümü piyasada olacak.

21 Temmuz hareketli bir gün olacak zira Sugar Ray, Tantric ve Magnolia Electric Co. sırasıyla Music For Cougars, Mind Control ve Josephine albümleriyle boy gösterecekler.

Bu ayın son albümü ise Rock'n Coke kadrosuna sonradan eklenen Howling Bells'den gelecek. Biz konserden sonra albümü edineceğiz, eşlik etmemizi beklemesinler, det. İsmi Radio War. Bu arada baktım da bu 3. eleştirili albüm ismi.

Bu ayın yenilikleri böyle. Ağustos yanaşırken Cobra Starship, Third Eye Blind, Sister Hazel, Lil Wayne, Mariah Carey, Dolores O'Riordan, Matisyahu ve ve veeee Arctic Monkeys albümleri de yanaşıyor. Eylül'de yılın albümü Muse'den gelecek, az sabredin.

2 yorum:

jazz dedi ki...

yaşıma başıma aldırmam, Arctic Monkeys Arctic Monkeys diye bağırırım!!! evet o yeni Humbug'ı istiyorum!!!! ayrıca duydum ki Last Shadow Puppets'ımsı olmuş bu yeni albüm.

Bellamy. dedi ki...

bence mecbur kalmıştır diğer elemanlar shadow puppets müziğine yanaşmaya, çünkü Alex elden gidiyor :)